Sunday, November 14, 2010

Jälkus, millel nimeks inimene

Jälkus, millel nimeks inimene

Tallinnas Mustamäel, linnas, mis pretendeerib Euroopa Kultuuripealinna tiitlile, kirjutas mõni aeg tagasi tudengist noormees MTÜ Kasside Turvakodu infomeilile.

Tema teate kohaselt oli pimedas uksealuses mitu Kassipoega Kassiemaga. Alguses püüdis vabatahtlik kassilapsi kätte saada, kuid loomad olid äärmiselt hirmunud ja mõne päeva jooksul suudeti kitsast pilust püüda vaid üks loomake. Teine surus ennast jalgadega kinnibetoneeritud pühkimisresti alla kitsasse pilusse ja ei liigutanud, kuigi elas.

Taskulambi valguses avastas tudeng, et väike kassipoeg oli poodud niidiga üles, aga nii, et ta jalad ulatusid vaevu maad puudutama. Pika toki otsa seotud noaga õnnestus noormehel kiisu kaela ümbert niit lahti lõigata ja hiljem loomake turvakodu vabatahtlikule hoiukodusse üle anda.

Suur oli aga hoiukodu perenaise jahmatus, kui ta avastas, et kassipoeg oli niidiga LÄBI ÕMMELDUD nagu padi. Vaatepilt oli nii jälk, et vapustas hingepõhjani elu näinud veterinaari, kes suutis vaid öelda: „Niisugust vaatepilti ei taha ma oma elus enam kunagi näha!"

Ime kombel jäi kassilaps ellu ja taastub operatsioonist hoiukodus oma vennakese kõrval, kassiema hoole all.

Millist mõju jääb talle avaldama inimene, kes elab euroopalikus, sallavas ja haritud riigis, me praegu ei tea. Teame aga, et nagu enamikel juhtudel, jääb ka seekord kurjategija otsimata ja
karistuseta. Loota võib, et hetkel mil ta hakkab meie lapsi, eakaid või meid endid traadiga läbi õmblema suvatseb Eesti õigusriik hakata ka tema püüdmisega tegelema.

Seniks aga , tähelepanu, Mustamäe elanikud! Ringi liigub inimese näoga monstrum, kelle jaoks ei ole midagi ega kedagi püha. Püüdke ta tabada enne kui ta järgmise ohvri leiab ja see võib olla iga olend, kelle süüks on tema sees olev ELU.

Kõnealune kassipoeg on tema,
http://www.kassideturvakodu.ee/photos.php?g2_itemId=70680

Lugupidamisega,
Egle
Kasside Turvakodu nimel
Täiendavates küsimustes palume pöörduda Kasside Turvakodu PR esindaja Mare Liiger`i poole.

No comments:

Post a Comment