Saturday, December 11, 2010

Lolli küsimuse eest kontrolltöö ajal võtan ühe punkti maha.Eriti lolli eest kaks.Lindström

Natuke veel ja jõuluvaheaeg on käes:) Otse loomulikult,enne puhkust tuleb ikka teha niipalju kontrolltöid kui võimalik. Esmaspäev - midagi, aga selle eest lähen geograafia õpiabisse tennise asemel.Damn.
Teisipäev - inglise keel, M3 test, ajalugu - jutuke märksõnadega ptk. 17 - 19  Kolmapäev - matemaatika, KT protsentide peal, vene keel - KT, 4. teema Neljapäev - ajalugu, töövihik võetakse ära.
Nagu näete, ka kuuenda klassi õpilase elu pole mingi lust ja lillepidu. Üldse, tegelikult sellisel ajal tuleks just väga palju lõbutseda. Peaks piparkooke küpsetama ja sõpradega kelgutama minema. Ka kinos pole tükk aega käinud. Tahaks vaadata ''Narnia kroonikad: Koiduränduri teekond'',''Harry Potter ja surma vägised: Osa 1'',''Õigeks ajaks'' ja ''Jälle sina''.Oeh:S
Kurb,et suudan nii visalt loll olla, kui aus olla:S Selle asemel,et õppida või kuskil õues olla, istun lihtsalt arvutis. Otse loomulikult, paari halva hinde kätte ma ei sure, tõsi. Aga mida vähem, seda parem. Peaks jah õppima. Eriti matemaatikaks.
Aga tegelikult pole mõtet siia mingit poolenisti-emo teksti panna. See ei aita ju ka. Hiljem on endal ka nõme:/
Jaa, peaks üldse nii palju tegema...jälle:)
Mulle on hakanud millegipärast draamad meeldima. Täis kurbust ja nuttu ja surmi ja lahkuminekuid...

No comments:

Post a Comment